Heavy Monster, Andai (kudatang lebih cepat) Video

Posted in Video with tags , , , , , , on 15/10/2013 by heavymonster

Here’s Our first Vklip made by Our Friend, Ihya @ledpit.
Please Check it out..

Jangan Lupa juga cek Twitter kita @heavymonsterska utk Update gigs.

Keep Support! One Love.

Paperboy

Posted in Video with tags , , , on 16/06/2010 by heavymonster

Hello Monster Lovers..

bradder and sister, rude boys and rude gals..

How’s da goin’? long time been not post something in my wordpress. hehe..

please chek this video edited by Rasvan dauz.

HEAVY MONSTER INDONESIAN SKA PERFORM ON MACBETH x CROOZ INDONESIAN TOUR 2009

Posted in Flyer with tags , , , , , on 07/11/2009 by heavymonster

HEAVY MONSTER

The Crowds.

The Flyer.

HEAVY MONSTER at MACBETH TOUR

HEAVY MONSTER

Posted in Flyer with tags , , , on 05/11/2009 by heavymonster
Heavy Monster

Launching flyer

 

Heavy Monster – Body and Soul Video live at CCCL Surabaya

Posted in Video with tags , , , , , on 29/10/2009 by heavymonster

Silahkan chek video Heavy Monster – Body and Soul

Lyrics from our (new) tracks…

Posted in Lyrics with tags on 04/09/2009 by heavymonster

Nih.. Lirik lagu yang tak asing di telinga, jika anda sering datang di gigs kami..
Bonus track  ini akan dirilis oleh fukyu records oktober 2009 di album  One message one love (Repacked ). so.. simak baik2. Limited collectable series!

Body and Soul.
You got my body and soul
You got the riddim of ska music
You still got rocksteady baby
You got reggae in your jeggae
So you better get ready when i’m singing, singing with my soul


Andai ku datang lebih cepat.
Berlari –lari ku kejar dirimu
Berhari – hari ku merindukanmu
Namun tak juga aku dapatkan
Cinta dan kasih sayangmu

Luas lautan kan ku sebrangi
Tinggi gunung pun kan ku daki
Namun tak juga aku dapatkan
Cinta darimu

Tlah lama ku mengenal dirimu
Tlah lama ku merindukanmu
Taukah engkau isi hatiku
Yang kan slalu memujamu

Kuyakinkan kembali diriku
Hanya kamu yang nomer 1
Namun smuanya telah berubah
Saat ku tahu kau dengannya.

* Andai ku datang lebih cepat
Pasti cintaku kan untukmu
Namun semua belum terlambat
Lepaskan saja dirinya

Cheers! (mgxrdm)

HEAVY MONSTER Lyrics

Posted in Lyrics with tags on 10/03/2009 by heavymonster

sing a song and sing along

Oke bois and gals, ini adalah lirik lagu dari Heavy Monster album One message One Love ep. well mari bernyanyi bersama… bagi yang sudah punya mp3 nya bole sambil karaoke hehehe.. Silahkan datang juga ke gigs kami…

(donlodanya nanti saya upload di rapidshare link nya juga pasti tidak jauh jauh dari blog ini, untuk sementara bisa di chek di http://www.myspace.com/theheavymonster)

Paperboy
Masih saja kulalui jalan ini Tiada yang berubah dengan rute yang sama Seolah telah ku akrabi semua Dengan setumpuk koran ku Ku kayuh sepeda walaupun lelah Yakin ku pasti bisa
Antarkan semua koran ini kerumah mu Inilah hidupku Langkah di pagiku Menebarkan senyum awal hariku Untuk dirimu Smoga aku takkan pernah merasa bosan Dengan tugas pagi ku mengantarkan koran Karna esok ku kan loper koran dengan Sayap sepeda kumbang…

Tonight
Look the stars bright in the sky. With a moon light shining shy.I walk alone this lonely street.With Converse were on my feet.I think this night was getting cold.Hope this beer can make it hold. What the stories gonna told. Playin’ ska then getting old.Tonight i feel alone Till the dawn already come Maybe someday we’ll coming Home. Let the sun enjoy his day.Coz today we hit our fist. Let the wheel be the Rude. Might be we’ll gonna stand up proud..!!!

Dan Semua Indah
Dengar coba dengarkan Cerita cintaku yang telah hilang Hadirkan luka dalam jiwa Yang slama ini kurasa Lelah aku mencari Seorang gadis yang ‘kan memberi arti Dalam hidup yang serasa mati Kuharap kan hadirmu disini Dan semua indah, saat kurasa Hangat tanganmu sembuhkan luka Dan semua indah, saat kurasa Kau begitu mempesona Dan kini engkau disini Temani aku hadapi hari Membuatku ‘tuk slalu bernyanyi Bersama senyum indah mentari.

One Massage One Love
Today i wake up in the morning Open my window feel the wind blow I realize that really had to go For my better day tomorow My momma said you do not worries son Leave your problem left behind Think positive on your mind But still struggle in this line One massage one love One bullet one die One bitter pils for the better later Long time ago i made a big mistake Then everything being goes wrong I screw my mind and got damn so bored Doin’ nothing and just waitin in vain I try to walk as far as i can thru Forget the past and get more wise The pain will fade as the time goes by And thats my father always say’s.

okay segitu aja dulu. .  andai, hutan beton, rude allnight, dan beberapa lagu baru  menyusul yah

Tetap semangat.(irhan)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.